ELITEN ÄR REDO. ÄR DU?

190312 Karlstad GP

3 JULI PÅ TINGVALLA IP
FRIIDROTT I VÄRLDSKLASS

Onsdagen den 3 juli har IF Göta Karlstad nöjet att
bjuda in till Folksam Grand Prix på Tingvalla IP.
Karlstad Grand Prix avgörs i år, mitt i en spännande och lång friidrottssäsong, med flera av Sveriges bästa friidrottare på plats. Dessa ställs mot högklassigt internationellt motstånd och du har möjlighet att följa dessa tävlingar från första parkett, live i Karlstad.
I fjol fick vi bland annat se världsettan Daniel Ståhl i diskus, Angelica Bengtsson med svenskt rekord i stav och löpartalangen Andreas Kramers svenska rekord på 800 meter. Friidrottens nya superstjärna Armand Duplantis gästade Tingvalla för första gången och bara några dagar senare noterade han 6.05 i Berlin när han blev Europamästare. Tävlingen bjöd sedvanlig spänning och visst vore det väl kul att få se den nya generationen svenska friidrottare in action!

Förhoppningsvis får Sofie Skoog chansen att möta världseliten på hemmaplan! Vi ser också fram emot att få se Karlstads sprintstjärna och Sveriges nya sprintkomet, Henrik Larsson över 100 och 200 meter. Vi kommer att få se flera av våra lokala friidrottare så kom och heja på götisterna och friidrottarna från Värmland.

Arrangörsföreningen jobbar nu hårt för att infria löftet om ”friidrott i världsklass” på Tingvalla IP även i år. Den 3 juli är det dags att gå man ur huse för att fylla läktarna på Tingvalla IP.

Nästa TV-sändning

Göteborg
SVT Play
16 augusti
TITELSPONSOR

SPONSORER