Mycket intressant start av Hanna Hermansson på Karlstad GP

190629 Karlstad GP

Turebergs friidrottsklubbs Hanna Hermansson började med friidrott sent men har redan etablerat sig i världseliten. Nu kan IF Göta Karlstad meddela att hon är klar för start på 800 meter i solstaden den 3 juli.

Vid förra årets upplaga av Karlstad GP placerade Hanna Hermansson sig som femma med fina tiden 2:01.32 och senare under sommaren 2018 nådde hon vid EM i Berlin en meriterade sjundeplats på 1500 meter och en tiondeplats på 800.
Hanna har tidigare framfört hur mycket hon uppskattar stämningen bland publiken på Tingvalla och att deltaga på Karlstad Grand Prix.

Biljetter till Karlstad GP finns till försäljning via https://secure.tickster.com/sv/ba2a8c5mftryl75/seating

Karlstad GP kommer att samla många svenska och internationella stjärnor denna mycket heta friidrottssommar som bland annat innefattar Friidrotts-SM i solstaden den 30 augusti-1 september. Under den närmaste tiden kommer vi från arrangörsföreningen IF Göta Karlstad att presentera flera ytterligare nyheter om deltagare på idrottsfesten den 3 juli. Sedan tidigare är Daniel Ståhl, Fedrick Dacres, Thomas Röhler, Angelica Bengtsson, Fanny Roos, Tilde Johansson, Andreas Kramer och Kim Amb med flera klara för start i tävlingen.

Nästa TV-sändning

Göteborg
SVT Play
16 augusti
TITELSPONSOR

SPONSORER