TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORERFriidrott i världsklass på Tingvalla IP - för sista gången!

220425 Karlstad GP

Söndagen den 3 juli avgörs Folksam Grand Prix Karlstad på Tingvalla IP för sista gången. Till 2023 års tävling står Sola Arena klar att användas för denna internationella stortävling vilket innebär att vi ställer till med stor avskedsfest för Tingvalla IP den 3 juli.

Det kommer att bli full aktivitet på Tingvalla IP under hela söndagen med friidrott från förmiddag till kväll. Tävlingen kommer att sändas på SVT i huvudkanal mellan 14.55 och 16.55.

- Vi siktar på att få till en riktig avslutningsfest för Tingvalla IP. Det blir friidrott på högsta internationella nivå blandat med andra härliga inslag, säger Johan Engberg från arrangörsklubben IF Göta.

Startfälten kommer att presenteras i takt med att det blir klart vilka som tävlar.

- Nu är första delen på plats, nu jobbar med att få till bästa möjliga startfält och vi har faktiskt redan fått en del positiva signaler. Tävlingen ligger tidsmässigt bra och skulle kunna fungera som en perfekt VM-uppladdning för många storstjärnor, konstaterar Johan Engberg.

Folksam Grand Prix 2022 inleds i Sollentuna 12 juni och flyttar därefter till Karlstad 3 juli innan avslutning i Söderhamn och Göteborg 26 respektive 30 juli.

Biljetten säkrar du i länk här till höger. Varmt välkomna!

Nästa TV-sändning

Karlstad
SVT2
3 juli
Info om GDPR och hantering av personuppgifter

Svenska Friidrottsförbundet 802001-0719, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för Svenska Friidrottsförbundets verksamhet. Dina personuppgifter kommer inte att delas med varken Folksam, som är vår titelsponsor, eller någon annan extern part, vilket innebär att Folksam inte ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter


TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER