TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORERMontler jagar arenarekord på Slottsskogsvallen: "Laddad"

220720 Göteborg GP

Thobias Montlers VM i Eugene blev inte riktigt som han hade hoppats. Finalen tog slut redan efter tre hopp och en elfteplats. Men den 30 juli är han tillbaka på tävlar på hemmaplan – och räkna med att han är sugen på revansch!

Målet under Folksam Grand Prix på Slottsskogsvallen är givet. Ett 35 år gammalt banrekord av Rolf Bernhards finns nämligen inom räckhåll.

– Nu efter VM är det fullt fokus på Folksam Grand Prix. Jag är laddad inför att hoppa på hemmaplan och inför hemmapublik. Målet är såklart att ta arenarekordet på 8,18, säger han.

Det lär också krävas långa längder för att vinna tävlingen. Bland annat får han motstånd av amerikanen William Williams som hoppat 8,12 i år. Thobias Montlers säsongsbästa ligger på 8,27.

Säkra din biljett redan nu och lyft Thobias Montler till långa längder!

Nästa TV-sändning

Karlstad
SVT2
3 juli
Info om GDPR och hantering av personuppgifter

Svenska Friidrottsförbundet 802001-0719, Heliosgatan 3, 120 30 Stockholm är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker inom ramen för Svenska Friidrottsförbundets verksamhet. Dina personuppgifter kommer inte att delas med varken Folksam, som är vår titelsponsor, eller någon annan extern part, vilket innebär att Folksam inte ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter


TITELSPONSOR

HUVUDSPONSORER